IZRADA PROFESIONALNIH DIZAJNERSKIH SLIKA GRADOVA I TURISTIČKIH MJESTA

Kad putujemo, svi se rado s putovanja vraćamo s nekim suvenirom, bilo da je to uokvirena slika, majica, jastuk, šalica ili nešto drugo. Suveniri su stalni podsjetnik na mjesto koje smo posjetili te uvijek u nama bude lijepe uspomene. Ako je vaš posao prodaja suvenira, a vaš cilj privlačenje turista, onda ste na pravome mjestu.

 

ŠTO SU DIZAJNERSKE SLIKE I KAKO SE KORISTE?

 

Dizajnerske slike one su koje predstavljaju neko selo, grad, turističko mjesto ili atrakciju te su namijenjene za turističku prodaju. Takve su slike namijenjene za sve one koji se bave turizmom; to može biti suvenirnica, turistička zajednica, itd. Print dizajnerskih slika može se koristiti na bilo kojem predmetu; na šalici, majici, jastuku, ručniku, kapi, ili jednostavno kao uokvireni plakat.

 

 

DIZAJNERSKE SLIKE NA SUVENIRIMA U NAŠOJ PROFESIONALNOJ IZRADI

 

Uokvireni plakat poslužit će kao predivan ornament svakom zidu te dašak atmosfere s bilo koje turističke destinacije unijeti u svačiji dom. Dom će tako dobiti na svojoj osobnosti i pretvorit će se u pravu turističku oazu.

dizajnerske slike

dizajnerske slike

Šalice su jedan od najpopularnijih i najrasprostranjenijih suvenira diljem svijeta. Ono što ih čini posebnima jest to što one nisu klasičan suvenir te ne služe samo kao ukras. Naime, šalice se koriste svakodnevno, a one s dizajnerskom slikom turističkog mjesta tako svaki dan bude ugodna sjećanja na lijepa putovanja.

salica zagreb

zagreb salica

Majice su suvenir koji se masovno prodaje jer se mnogi turisti vole vratiti u svoju domovinu i ponosno u javnosti pokazivati gdje su putovali i koje su suvenire sa sobom ponijeli. Majica nije klasični suvenir koji će stajati na polici ili na zidu, već su danas postale pravi turistički modni trend. Majica kratkih ili dugih rukava, različitih veličina i boja te dizajnerska slika turističkog mjesta zajedno čine suvenir koji prelazi granice mode te odjeći daje puno veći značaj.

majica Zagreb

majica dubrovnik

majica

ZAŠTO KORISTITI DIZAJNERSKE SLIKE NA SUVENIRIMA?

 

Postoji velik broj raznovrsnih suvenira i uporabnih predmeta koji svojim detaljima, izgledom i slikom asociraju na određeno mjesto. Takvi su suveniri neizostavan dio materijalne baštine i kulture te oblikuju identitet lokaliteta i promoviraju neko mjesto kao turističku atrakciju.

Koristeći suvenire sa slikom turističkog mjesta, turistima možete omogućiti da osjećaji koje su doživjeli na putovanju zauvijek ostanu uz njih. Takav je poklon nešto posebno za turiste koji će se možda poželjeti vratiti na isto mjesto i steći nove uspomene koje će ponovno okruniti kupnjom jednog od vaših suvenira. To se osobito odnosi na kolekcionare, kojih je danas sve više. Naime, gotovo svaki turist kojemu je u cilju proputovati velik dio država i mjesta, ima razvijenu strast prema određenom suveniru te ga rado skuplja.

Međutim, da bi takvi suveniri izgledali profesionalno i vjerno oslikavali i predočavali neko turističko mjesto, potrebna je pomoć stručnjaka.

 

ŠTO MOŽEMO UČINITI ZA VAS?

 

  • Sliku koju nam pošaljete grafički ćemo urediti za daljnju prodaju
  • Sliku ćemo dizajnirati tako da bude spremna za tiskanje na promo materijale
  • Sliku šaljemo u A3 i A4 dimenziji u digitalnom obliku
  • Plakate ćemo, po vašoj želji, tiskati i uokviriti
  • Uokvirene plakate šaljemo na vašu adresu zajedno s računom
  • Otvaramo vam put prema uspješnoj i unosnoj prodaji turističkih suvenira

 

Javite nam se te omogućite svojim posjetiteljima da ponesu lijepu uspomenu iz vašega grada tako da im ponudite lokalne i autentične suvenire koji se vežu uz priču o turističkoj destinaciji.