Profesionalna izrada web stranica

Profesionalna izrada web stranica

Web stranica je investicija koja predstavlja vašu tvrtku potencijalnim kupcima. Web stranica informira klijente o vašim proizvodima i uslugama, podržava lojalnost brendu i često je početak do ostvarivanja većeg profita.

Većina klijenata prvi dojam o tvrtki stječe upravo putem interneta. Kada klijent čuje za vas, obično što prvo napravi jest da googla i pretražuje više informacija o vama, vašem poduzeću, brendovima i sl.

Motiv potencijalnih klijenata može biti različit, bilo da se informiraju o potrebnim proizvodima i uslugama, da vas žele bolje upoznati prije kupnje ili da žele usporediti vašu ponudu s konkurencijom. Neovisno o njihovom motivu, najvjerojatnije će prvo posjetiti vašu web stranicu te u sljedećih nekoliko sekundi procijeniti koliko im se sviđa vaša tvrtka, odnosno vaše poslovanje.

Na dojam potencialnih kupaca/klijenata utječe profesionalan dizajn, paleta odabranih boja, sadržaj na webu, podjednako kao strateško pozicioniranje pojedinih elemenata, jednostavnost navigacije i funkcionalnost dizajna na svim mobilnim uređajima.

 

Istovremeno na dojam utječe poruka koju prenosite izrađenim vizualima i web fontom, izgledom kontakt obrasca, CTA (Call to action) opcijama i povezanošću sa društvenim mrežama koje vaši klijenti svakodnevno koriste.

CTA je jako bitan jer pomoću njega kupci dolaze do vašeg glavnog cilja a to je kupnja vaših proizvoda i usluga preko web stranice.

 

Kada investirate u profesionalnu web stranicu možete proširiti svoje poslovanje na lokalnom i inozemnom tržištu te dodatno unaprijediti komunikaciju sa starim i novim klijentima. Stoga je izrada web stranice najbolje marketinško ulaganje koje možete napraviti za budućnost svoje tvrtke.

 

 1. Kada je vrijeme za novu web stranicu?

Ukoliko ste upravo osnovali svoju tvrtku, obrt ili udrugu važno je da čim prije imate profesionalnu web stranicu. Ovim putem često naglašavamo riječ „profesionalnu“ iz razloga što smatramo da svatko može kupiti template i na njemu promijeniti tekst i slike.

 

No, kakvu ta stranica ima vrijednost? Unikatnost? Prepoznatljivost? Hoće li to biti dovoljno da ste istaknete od mase i mase konkurencijskih tvrtki?

Ovo su pitanja na koja morate imati odgovor prije same izrade i samog investiranja.

Važno je imati unikatno dizajniranu web stranicu prije same izrade kako biste se mogli istaknuti da ste posebni kao što su i vaši proizvodi/usluge. Taj dojam važno je stječi na način da vaši kupci prepoznaju to.

Pri odabiru agencije koja će vam raditi web stranicu morate biti izričito pažljivi jer tržište nudi raznolika iskustva od amaterskih do profesionalnih. Morate biti sigurni da tvrtka koja će vam raditi web će napraviti nešto unikatno za vas a ne identično kao za drugih npr. 100 klijenata. Tada vaše poslovanje preko web stranice nema veću vrijednost od konkurencije i u startu je napravljena greška. Savjet – budite oprezni.

Takodjer želimo naglasiti da prava vrijednost profesionalne web stranice ne može koštati nikako ispod 3.000 kuna. Povoljnija stranica od tog iznosa bit će nekvalitetna.Nekada se to može dogoditi i sa većim svotama novaca. Zato budite izričito oprezni.

 

Ukoliko se odlučite za izradu nove web stranice preko nas, dizajnirat ćemo vam nešto posebno, novo i unikatno! Pratit ćemo web stranice kakve vam se sviđaju, no nijedna naša stranica i dizajn nisu isti. Bit ćete posebni i istaknuti se posebnije nego konkurencija.

Neki naši radovi:

Ostale primjere naših prijašnjih radova možete vidjeti na linku: https://www.digitalni-marketing.hr/dizajn/

 

Kako ćemo izraditi web stranicu bolju od konkurencije?

Istražit ćemo konkurenciju i napraviti nešto još bolje kako bismo vas što više istaknuli iz konkurencijske mase. Prepoznatljiv i unikatan dizajn weba jedan je od ključnih faktora do uspješnog poslovanja na digitalnim kanalima.

info@digitalni-marketing.hr

Važno je da možete potencijlnim klijentima i suradnicima poslati link ili napisati na vizitki ime weba te da na taj način oni mogu saznati više informacija o vašem poslovanju. Web stranice su digitalno – marketinški alat koji je ključan za predstavljanje vašeg poslovanja (digitalno – marketinška kartica).

 

Također je vrijedan prodajni kanal koji će vam omogućiti pronalaženje novih klijenata koji dodju do vašeg weba preko googla- bilo pomoću vlastitog informativnog sadržaja (o nama, galerije slika, ponuda usluga i servisa, CTA pozivi na akcije, blog i sl.) ili putem oglašavanja web stranice, djeljenje na društvenim mrežama, google adwords i sl.

 

Nudimo mogućnost osnovnog paketa za nove poduzetnike, koji je povoljan cijenom  a uključuje sve što vam je potrebno da se profesionalno predstavite na tržištu i započnete svoje poslovanje u stvarnom i digitalnom svijetu.Ukoliko vas zanima slobodno nam se javite na email info@digitalni-marketing.hr ili pozivom na broj 098 919 51 98 (poslije 17 sati radnim danom ili vikendom po želji).

 

2. Redizajn postojeće web stranice

Ukoliko imate stabilan biznis no vaša web stranica je zastarjela (izradili ste je prije puno godina) te ne prati današnje trendove i time narušava dojam o vašoj tvrtki, ne brinite i ne čekajte s promjenama.

Web stranica može vam poslužiti kao alat koji svakodnevno priča sve najbolje o vama, no ujedno može biti poput lošeg glasnika koji budi sumnju u potencijalnim klijentima.

Ukoliko ste odlučili imati web stranicu, neka to bude profesionalna web stranica na koju ste ponosni, koja odašilje jasnu poruku tko ste (profesionalni i odgovorni u poslovanju) i što nudite na tržištu, te koja vam u konačnici pomaže ostvariti poslovne ciljeve. Dobrim redizajnom garantiramo vam da će biti i više zainteresiranih klijenata.

 

U nedoumici ste da li raditi redizajn postojeće web stranice ili ne?

Predlažemo vam besplatno savjetovanje kako bi sagledali sve elemente postojeće web stranice te koliko je ona uopće zastarjela i što bi sve morali poboljšati kako bi se jače istaknuli od konkurencije.

Cilj je napraviti redizajn u skladu sa svim trenutnim standardima i trendovima. Svoj zahtjev za besplatno savjetovanje pošaljite nam na info@digitalni-marketing.hr.

 

Takodjer pošaljite nam link vaše trenutne web stranice. Ukoliko nemate još web stranicu, javite se takodjer glede savjetovanja kako bismo napravili nešto lijepo i novo zajedno u skladu sa vašim željama.J Ukoliko ih nemate, bezbrižno se prepustite  profesionalcima.

 

Što trebate pripremiti za izradu nove web stranice?

Svaka  web stranica treba imati tri osnovna elementa:

1. Ime web stranice i ime domene

Ime web stranice i ime domene ključna je i osnovna stvar. Koliko ljudi googla pojam pod imenom vašeg novog weba? Odgovor je na pitanje količine publike koja će dolaziti do vas preko google pretraživača. Koje ključne riječi trebate koristiti u vašim tekstovima? Tekst je ključ google pretraživača. Ukoliko trebate pomoć i oko toga, mi smo otvoreni za pružanje kvalitetne i dobre usluge.

Naziv vaše web stranice neka bude pamtljiv, zanimljiv i kao stvoren za novo brendiranje na tržištu. Mali poduzetnici često odabiru vlastito ime i prezime kako bi kasnije mogli prezentirati različite proizvode i usluge no smatramo da je ipak bolje odabrati zvanični naziv čime će se tvrtka/usluga/brend predstaviti kao profesionalna djelatnost na tržištu- kratka i lako pamtljiva imena (branda- tvrtke/obrta,udruge) ili dobar keyword koji se često pretražuje na Googlu.

Treća opcija je da odaberete samu misiju web stranice kao njezin naziv, čime ćete naglasiti klijentima korist koju im pružate. Odličan primjer je stranica www.turizaminfo.hr. koja jasno naglašava da je tu za sve koji se profesonalno bave turizmom ili žele više informacija o turizmu.

 

2. Elementi web stranice

Svaka web stranica treba imati kontakt, o nama te razrađen GDPR. Ostale podstranice slobodno birajte sukladno tome što želite da vaši posjetitelji saznaju na web stranici.

Npr. možete staviti blog, galeriju slika, pisati o vašim proizvodima/uslugama i sl. Naša preporuka je da odaberete samo nekoliko podstranica, kako bi struktura weba djelovala preglednije i pomogla posjetiteljima da saznaju sve važne informacije glede vašeg poslovanja, vaših proizvoda i usluga. To se odnosi na manja poduzeća i manji broj djelatnosti. Također ćete tako olakšati snalažljivost posjetitelja web stranice na mobilnim uređajima. Za veća poduzeća, veće projekte potrebno je raditi kompleksnije web stranice i napraviti dobru strukturu kako bi se posjetitelji što lakše snalazili.

Trebate li našu pomoć u tome, zapišite prve ideje pa ćemo zajedno odabrati podstranice koje će učiniti vašu web stranicu činiti učinkovitom, zanimljivom i usklađenu sa današnjim trendovima.


3. Web dizajn

Prijedlozi izgleda dizajna. Nastojimo uskladiti svoje stručno znanje u izradi dizajna sa vašim vlastitim željama i idejama. Pri tome uzimamo u obzir brend vaše tvrtke te proizvode i usluge koje nudite, podjednako kao i sam profil vaših klijenata. Na temelju svega navedenog kreiramo i predstavljamo izgled koji će vas oduševiti i ispuniti svrhu web stranice. Kada ste zadovoljni prijedlogom i pristanete na našu ponudu, krećemo u izradu- progamiranje web stranice.

Prije izrade web stranice možete nam poslatiti koje boje bi voljeli naglasiti (2-3 boje max), pošaljite nam fotografije koje ćemo objaviti na web stranici, web sadržaj i napišite nam imate li kakvu posebnu želju glede dizajna. Poželjno je poslati stranicu kakva vam se sviđa. A mi ćemo osmisliti nešto još bolje i unikatnije.

Iako ova tri koraka zahtijevaju razmišljanje, temelj su učinkvoite web stranice koje je potrebno definirati prije njezine izrade.

 

Dodatne prednosti naše usluge

 • Brinemo o vašem hostingu i domeni. Sve je smješteno kod nas te nemate nikakve brige.
 • Uzimamo u obzir legalnu stranu poslovanja: vodimo brigu o gdpr pravilima privatnosti i ostalim zakonima koje vaša tvrtka mora poštovati na izrađenoj web stranici.
 • Vaša web stranica će biti spremna za društvene mreže, što vam olakšava povezivanje sa klijentima i promoviranje vašeg sadržaja.
 • Omogućavamo vam postavljanje web stranice s prijevodom na više jezika, u skladu sa vašim željama.

Preuzimanje vlastite web stranice

Ulaskom u zadnju fazu projekta vrši se pregled i eventualne korekcije stranice. Prije službene objave poslat ćemo vam link preko kojeg možete pregledati vašu web stranicu te nam možete dati svoje ideje za korekcije ukoliko su one potrebne.

Na kraju smo uz vas da vas te vam šaljemo upute kako unijeti i mijenjati sadržaj na vašoj web stranici kako bi mogli samostalno upravljati istom. Ukoliko ne želite sami, nudimo usluge održavanja i ažuriranja web-ova.

 

Paketi i cijene

Naša želja je omogućiti svim malim i većim poduzetnicima profesionalne web stranice koje imaju maksimalnu funkcionalnost i zanimljiv dizajn za njihove klijente. Pakete slažemo ovisno o tome što sve klijenti žele/ne žele na web-u. Cijena ovisi i o kompleksnosti izrade.

Isplati li se platiti xx kn za naš najveći paket?

U današnje vrijeme cijena izrade web stranica varira, no uzmite u obzir kompletnu uslugu koju dobivate. Postoje osobe koje mogu promijeniti izgled postojećeg predloška no stvoriti originalan i unikatan dizajn koji je u skladu s vašim brendom, logotipom, trendom, obrađene slike, funkcionalnost na svim mobilnim uređajima, brzo učitavanje i pomoć u povezivanju preko društvenih mreža, to je već cjelovita priča.

Isplativost profesionalne web stranice mjeri se zadovoljstvom osobe koja se prvi puta informira o vašoj tvrtki, dizajnom koji inspirira posjetitelje na interakciju, te osobnim ponosom kada vas netko pita za vašu web stranicu.

Prije svoje konačne odluke, slobodno provjerite web stranice i recenzije naših prijašnjih klijenata. 🙂

 

Ostale usluge koje radimo vezane uz izradu web stranica:

 • održavanje web stranica– promjene, dopune, ispravci u programerskom i dizajnerskom dijelu, nadogradnje i slično
 • ključne riječi- ukoliko imate problem sa prilagodbom tekstova za web i pretraživače, možemo vam napraviti istraživanje ključnih riječi koje ćete koristiti u pisanju sadržaja za web stranicu. Iste je bitno što više ponavljati. Takodjer nudimo usluge marketinškog contenta.
 • Obrada fotografija
 • Spajanje na Google Analytics te mjesečno slanje izvješća
 • Izrada dodatnih e-mail adresa u skladu s vašom domenom
 • Izrada newslettera
 • Pop up prozorčić za prijavu na newsletter
 • Obrada fotografija
 • Izrada web shopa
 • Facebook mjesečna izvješća